Pogoji poslovanja

IZJAVA O VARNOSTI SPLETNEGA PLAČILA

 

 

VARNOSTNA GARANCIJA

Varnostni programi, ki vas ščitijo pri nakupu na našem spletnem mestu: American Express - Garancija varnega spletnega nakupovanja, MasterCard® SecureCode™ in Verified by Visa.


 

MasterCard SecureCode

MasterCard® SecureCode™ je nova storitev MasterCard in izdajatelja vaše kartice, ki vam zagotavlja dodatno varnost pri spletnem nakupovanju. Za uporabo te storitve ne potrebujete nove kartice MasterCard ali Maestro®. Izberete svojo osebno kartico SecureCode MasterCard in je nikoli ne delite s spletnim trgovcem. Zasebna koda pomeni dodatno zaščito pred nepooblaščeno uporabo vaše kreditne ali debetne kartice pri spletnem nakupovanju. Vsakič, ko opravite spletno plačilo s kartico MasterCard ali Maestro, se odpre okno izdajatelja kartice in zahteva, da vnesete svojo osebno SecureCode, tako kot vas prosi, da vnesete PIN na bankomatu. V samo nekaj sekundah izdajatelj kartice potrdi vaše podatke in vam omogoči dokončanje spletnega nakupa.

Verified by Visa

Verified by Visa™ je nova storitev, ki vam omogoča spletno nakupovanje z dodatno varnostjo. Simple Verified by Visa™ Vaša identiteta se preveri pri nakupovanju v spletnih trgovinah, vključenih v program. Ta priročen način nakupovanja je mogoč z obstoječo kartico Visa.
Poleg tega je Verified by Visa™ hiter postopek. Kartico morate registrirati samo enkrat in sestaviti svoje geslo. Nato se po nakupu v trgovinah, vključenih v program, prikaže okno Verified by Visa™. Preprosto vnesite svoje geslo in kliknite "pošlji". Vaša identiteta je preverjena in vaš nakup je varen.
Če želite aktivirati Verified by Visa svoja na vaši kartici Visa ali izvedeti več o tem, se obrnite na svojo finančno institucijo, ki je izdala vašo kartico Visa.

 

 

 

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plačilu v naši spletni trgovini uporabite CorvusPay - napreden sistem za varen sprejem plačilnih kartic preko interneta. CorvusPay zagotavlja popolno zaupnost podatkov o vaši kartici od trenutka, ko jih vnesete v plačilni obrazec CorvusPay. Podatki o plačilu se šifrirani iz vašega spletnega brskalnika posredujejo banki, ki je izdala vašo kartico. Naša trgovina nikoli ne pride v stik s popolnimi podatki o vaši plačilni kartici. Prav tako so podatki nedostopni niti zaposlenim v sistemu CorvusPay. Izolirano jedro neodvisno prenaša in upravlja občutljive podatke ter jih ohranja popolnoma varno.

Obrazec za vnos plačilnih podatkov je opremljen s transportno kodo SSL najvišje zanesljivosti. Vsi shranjeni podatki so dodatno zaščiteni s šifriranjem z uporabo kriptografske naprave, certificirane po standardu FIPS 140-2 Level 3. CorvusPay izpolnjuje vse zahteve glede varnosti spletnih plačil, ki jih predpisujejo vodilne blagovne znamke kartic, torej deluje v skladu s standardom - PCI DSS Level 1 - najvišjim varnostnim standardom panoge plačilnih kartic. Pri plačilu s karticami, vključenimi v program 3-D Secure, vaša banka poleg veljavnosti same kartice dodatno potrdi vašo identiteto z žetonom ali geslom.

Corvus Info vse zbrane podatke obravnava kot bančno skrivnost in jih ustrezno obravnava. Podatki se uporabljajo izključno za namene, za katere so namenjeni. Vaši občutljivi podatki so popolnoma varni, njihova zasebnost pa je zagotovljena z najsodobnejšimi varnostnimi mehanizmi. Zbirajo se le podatki, ki so potrebni za opravljanje dela v skladu s predpisanimi zahtevnimi postopki za spletno plačevanje.

Varnostni nadzor in operativni postopki, ki se uporabljajo za našo infrastrukturo, zagotavljajo trenutno zanesljivost sistema CorvusPay. Poleg tega z vzdrževanjem strogega nadzora dostopa, rednim varnostnim nadzorom in poglobljenimi pregledi za preprečevanje ranljivosti omrežja ter načrtovanim izvajanjem določb o informacijski varnosti trajno vzdržujejo in izboljšujejo raven varnosti sistema z zaščito podatkov vaše kartice.

 

  

SPLETNO REŠEVANJE SPOROV

V skladu z Uredbo Evropske unije o spletnem reševanju potrošniških sporov je od 15. februarja 2016 po vsej EU možno vse spore v zvezi s spletnim nakupovanjem reševati preko platforme ODR (Online Dispute Resolution).
Platformo lahko uporabljajo tako potrošniki kot trgovci, pritožbe pa je mogoče vložiti v katerem koli od 23 uradnih jezikov EU.
Če naletite na težavo pri spletnem nakupovanju znotraj EU (izdelek z napako, nezmožnost zamenjave izdelka ipd.), lahko izpolnite obrazec za reklamacijo v treh preprostih korakih. Lahko vložite pritožbo ovdje.

 

 

  

O NAS

Arkom Servis d.o.o.
Slavka Batusića 29, 10090 Zagreb
Registrirano pri Gospodarskem sodišču v Zagrebu
OIB: 14102197774

IBAN: HR9523860021119017526

ŠTEVILKA RAČUNA: 23860021119017526

Elektronski naslov: arkomservishr@gmail.com

Odpiralni čas: spletna trgovina je odprta za naročila od 0-24, vprašanja v zvezi s spletnim nakupovanjem pa lahko pošljete na e-mail: arkomservishr@gmail.com

OBVESTILO O NAČINU ODDAJE PISNE PRITOŽBE POTROŠNIKA
V skladu s čl. 3. odst. 10. Zakona o varstvu potrošnikov (Ur. l. 41/14) obveščamo potrošnike, da lahko vložijo pritožbo, v kateri pisno izrazijo svoje nezadovoljstvo z opravljenim kupljenim izdelkom ali storitvijo, in jim nemudoma pisno potrdimo prejem ugovora.

Ugovor se lahko vloži tudi:

- po pošti na naslov:

Arkom Servis d.o.o.
Slavka Batušića 29, 10090 Zagreb, Republika Hrvaška


oz

- na e-naslov arkomservishr@gmail.com

Na pritožbo potrošnika bomo pisno odgovorili najkasneje v 15 dneh od dneva prejema reklamacije, zato nam prosimo, da nam navedete svoj kontaktni naslov za vaš odgovor v vaši reklamaciji.

 

 

 

OSNOVNI PODATKI

To spletno stran upravlja Arkom Servis d.o.o., Slavka Batušića 29, 10090 Zagreb, Republika Hrvaška; registrirano pri Trgovskem sodišču v Zagrebu, MBS: 04742575, OIB: 14102197774, Zagreb, Hrvaška, IBAN: HR9523860021119017526, ŠTEVILKA RAČUNA: 23860021119017526 preko teh Pogojev in pogojev komunikacije na daljavo in Condi. Arkom Servis d.o.o. ponuja to spletno mesto, vključno z vsemi informacijami, orodji in storitvami, ki so na voljo na tem spletnem mestu, vam, obiskovalcu in/ali stranki, pod pogojem, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi določili, pogoji in obvestili.

Preko spletne strani se izrazi »prodajalec«, »trgovec«, »mi«, »nas« in »naš/naš/naš« nanašajo na Arkom Servis d.o.o.

Obiskovalec strani je vsaka oseba, ki dostopa do www.enduristan.hr preko elektronskih komunikacijskih sredstev

Kupec izdelka je vsaka oseba, ki preko elektronske komunikacije odda elektronsko naročilo in plača s kreditno kartico ali po povzetju.

www.enduristan.hr je registrirana domena Arkom Servis d.o.o.

Prosimo, da natančno preberete te pogoje poslovanja, preden odprete in/ali uporabite naše spletno mesto. Z obiskom našega spletnega mesta in/ali nakupom katerega koli od nas se strinjate, da vas zavezujejo naslednji pogoji ("Pogoji poslovanja", "Pogoji", "Splošni pogoji"), vključno z vsemi dodatnimi pogoji in pravilniki, navedenimi v tem dokumentu in povezani in/ali dostopni na povezavi. Ti pogoji poslovanja veljajo za vse uporabnike spletnega mesta, vključno z, brez omejitve, uporabniki, ki so iskalniki, dobavitelji, stranke, trgovci in/ali avtorji vsebine. Če se ne strinjate z vsemi določili in pogoji te pogodbe, ne dostopajte do spletnega mesta in ne uporabljajte naših storitev.

Za vsako novo funkcijo ali orodje, dodano trenutni strani, veljajo tudi pogoji poslovanja. Na tej strani si lahko kadar koli ogledate najnovejšo različico pogojev poslovanja. Pridržujemo si pravico do posodobitve, dopolnitve ali zamenjave katerega koli dela teh pogojev poslovanja z objavo spremembe na našem spletnem mestu. Vaša odgovornost je, da občasno preverite to stran. Vaša nadaljnja uporaba ali dostop do spletnega mesta po objavi kakršnih koli sprememb pomeni, da sprejemate te spremembe.

Našo spletno trgovino gosti in podpira Shopify Inc. Zagotavljajo nam spletno platformo za e-trgovino, ki nam omogoča prodajo naših izdelkov in storitev za vas.I. člen - Pogoji spletne trgovine

S sprejetjem teh pogojev poslovanja izjavljate, da ste v svoji državi polnoletni. Nakup in prodajo izdelkov in storitev za račun mladoletnih, popolnoma ali delno nesposobnih oseb lahko sklepajo le njihovi zakoniti zastopniki.

Naših izdelkov ne smete uporabljati za kakršne koli nezakonite ali nepooblaščene namene, niti z uporabo našega spletnega mesta in storitev ne smete kršiti zakonov vaše države (vključno, vendar ne omejeno na zakon o avtorskih pravicah). Ne smete prenašati virusov ali kakršne koli uničujoče kode. Kršitev ali kršitev katerega koli od teh pogojev poslovanja bo povzročila prekinitev sodelovanja.člen II - Splošni pogoji

Pridržujemo si pravico, da kadar koli iz katerega koli razloga zavrnemo storitev. Jasno vam je, da se vaša vsebina (brez podatkov o kreditni kartici) lahko prenaša nešifrirano in vključuje: (a) prenos po različnih omrežjih; in (b) spremenjeno in prilagojeno tehničnim zahtevam povezanih omrežij in naprav. Podatki o kreditni kartici so med prenosom po omrežju vedno šifrirani.

Strinjate se, da ne boste reproducirali, podvajali, kopirali, prodajali, preprodajali ali izkoriščali katerega koli dela našega spletnega mesta in storitve, uporabe spletnega mesta in storitve ali dostopa do spletnega mesta in storitve ali katerega koli stika na spletnem mestu, prek katerega se storitev zagotavlja brez izrecno pisno dovoljenje naše strani.

Naslovi, uporabljeni v tej pogodbi, so vključeni samo zaradi udobja in ne bodo omejevali ali kako drugače vplivali na te pogoje poslovanja.

 

člen III - Izdelki in/ali storitve

Arkom Servis d.o.o. se zavezuje, da bo obiskovalcem in kupcem redno vzdrževal in zagotavljal nedvoumne, jasne, lahko razumljive informacije o izdelkih na način, prilagojen sredstvu komunikacije na daljavo. Izdelki in/ali storitve so na voljo izključno na spletu preko spletne strani www.enduristan.hr
Potrudili smo se čim bolj natančno prikazati barve in slike naših izdelkov, ki se pojavljajo v naši spletni trgovini. Ne moremo zagotoviti, da bo barvni prikaz na vašem zaslonu / monitorju natančen zaradi različnih nastavitev, odvisno od zaslona.

Pridržujemo si pravico, vendar nismo dolžni, da omejimo prodajo naših izdelkov ali storitev na katero koli osebo, geografsko območje, regijo ali jurisdikcijo. To pravico lahko uveljavljamo od primera do primera. Pridržujemo si pravico, da omejimo količino katerega koli izdelka ali storitve, ki jo ponujamo. Vsi opisi izdelkov ali cene izdelkov se lahko kadar koli spremenijo brez predhodnega obvestila po lastni presoji. Pridržujemo si pravico, da kadar koli ukinemo kateri koli izdelek. Vsaka ponudba za kateri koli izdelek ali storitev na tem spletnem mestu je neveljavna v primeru prepovedi ali če je ista prepovedana.

Ne zagotavljamo, da bo kakovost katerega koli izdelka, storitve, informacij ali drugega materiala, ki ste ga kupili, izpolnila vaša pričakovanja.člen IV - Točnost podatkov o računu in obračunu

Pridržujemo si pravico, da zavrnemo katero koli naročilo, ki ga oddate. Po lastni presoji lahko omejimo ali opustimo kupljene količine na osebo, gospodinjstvo ali naročilo. Te omejitve lahko vključujejo naročila/naročila, oddana pod istim računom, isto kreditno kartico in/ali naročila z istim naslovom za izstavitev računa in/ali dostavo. V primeru, da spremenimo ali prekličemo naročilo, vas bomo o tem obvestili preko elektronske pošte in/ali naslova za izstavitev računa/telefonske številke, ki ste nam jo pustili ob naročilu. Pridržujemo si pravico, da omejimo ali prepovemo naročila, ki jih po lastni presoji oddajo trgovci na drobno, preprodajalci ali distributerji.

Strinjate se, da boste za vse nakupe v naši spletni trgovini zagotovili takojšnje, popolne in točne nakupe ter podatke o strankah. Strinjate se, da boste pravočasno posodobili svoj račun in druge podatke, vključno z vašim e-poštnim naslovom, številko kreditne kartice in datumom poteka, da bomo lahko zaključili vaše transakcije in vas po potrebi kontaktirali.

Za več podrobnosti si oglejte našo Politika zasebnosti

 

 

Člen V - Izbirna orodja

Lahko vam zagotovimo dostop do orodij tretjih oseb, ki jih nimamo ali jih nimamo nadzora.

Vsaka vaša uporaba izbirnih/izbirnih orodij, ki jih ponuja spletno mesto, je v celoti na lastno tveganje in presojo, zato morate zagotoviti, da ste z njimi seznanjeni in odobriti pogoje, pod katerimi orodja zagotavljajo ustrezni tretji ponudniki storitev. strani . Ne bomo imeli nobene odgovornosti, ki bi izhajala iz ali v zvezi z vašo uporabo izbirnih / neobveznih orodij tretjih oseb.

Prav tako lahko v prihodnosti prek spletnega mesta ponujamo nove storitve in izdelke in/ali funkcije (vključno z izdajo novih orodij in virov). Te nove funkcije in/ali storitve bodo prav tako predmet teh pogojev poslovanja.člen VI - Povezave tretjih oseb

Nekatere vsebine, izdelki in storitve, ki so na voljo prek naše storitve/spletnega mesta, lahko vključujejo materiale tretjih oseb.

Povezave tretjih oseb na tem spletnem mestu vas lahko usmerijo na spletna mesta tretjih oseb, ki niso povezana z nami. Nismo odgovorni za testiranje ali ocenjevanje vsebine ali točnosti ter ne jamčimo in ne bomo odgovorni za kakršno koli gradivo ali spletno stran tretjih oseb ali za katero koli drugo gradivo, izdelke ali storitve tretjih oseb. Ne odgovarjamo za kakršno koli škodo ali poškodbo, povezano z nakupom ali uporabo blaga, storitev, virov, vsebine ali kakršnih koli drugih transakcij, opravljenih v povezavi s spletnimi stranmi tretjih oseb. Pozorno preberite pravilnike in prakse tretjih oseb in se prepričajte, da jih razumete, preden se lotite kakršne koli transakcije. Pritožbe, pritožbe, težave ali vprašanja v zvezi z izdelki in storitvami tretjih oseb je treba nasloviti na to isto tretjo osebo.člen VII - Komentarji uporabnikov, povratne informacije in drugi prispevki

Če nam pošljete določene prispevke (kot je nagradna igra), ustvarjalne ideje, predloge, predloge, načrte ali drugo gradivo na našo zahtevo ali brez zahteve, bodisi na spletu, po e-pošti, pošti ali kako drugače (skupaj "komentarji") , se strinjate, da lahko kadar koli brez omejitev urejamo, kopiramo, objavljamo, distribuiramo, prevajamo in kako drugače uporabljamo in na katerem koli mediju vse komentarje, ki nam jih pošljete. Nimamo obveznosti ali obveznosti, da: (1) ohranimo zaupnost kakršnega koli komentarja; (2) plačati pristojbino za vsak komentar ali (3) odgovoriti na kakršen koli komentar.

Lahko pa nismo dolžni spremljati, urejati ali odstraniti vsebine, za katero menimo, da je nezakonita, žaljiva, grozeča, obrekovalna, pornografska, nespodobna ali kako drugače nezaželena ali ki krši pravice intelektualne lastnine ali te pogoje poslovanja.

Strinjate se, da vaši komentarji ne bodo kršili pravic tretjih oseb, vključno z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami, zasebnostjo, osebnostmi ali drugimi osebnimi ali lastninskimi pravicami. Nadalje se strinjate, da vaši komentarji ne bodo vsebovali žaljivega, neprimernega ali kako drugače nezakonitega, žaljivega ali nespodobnega materiala ali vsebovali kakršnih koli računalniških virusov ali druge zlonamerne programske opreme, ki bi lahko kakor koli vplivala na delovanje spletnega mesta ali katere koli druge povezane spletne strani. Ne smete uporabljati lažnega e-poštnega naslova, se pretvarjati, da ste kdo drug kot vi, ali kako drugače zavajati nas ali tretje osebe glede izvora kakršnih koli komentarjev. Izključno ste odgovorni za morebitne pripombe in njihovo točnost. Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za kakršne koli komentarje, ki jih pustite vi ali katera koli tretja oseba.

 

člen VIII - Avtorske pravice

Vse pravice pridržane. Arkom Servis d.o.o. zahteva avtorske pravice za vso svojo vsebino (besedilno, avdio in vizualno gradivo). Nobenega dela tega spletnega mesta ni dovoljeno reproducirati, shraniti v sistem za iskanje ali posredovati v kakršni koli obliki ali na kakršen koli način brez predhodnega pisnega dovoljenja www.enduristan.hr, brez našega predhodnega pisnega dovoljenja. Nepooblaščena uporaba kakršne koli take vsebine ali dela spletnega mesta brez dovoljenja lastnika avtorskih pravic se šteje za kršitev pravic, ki ima za posledico spor in morebitno tožbo.člen IX - Opombe in ugovori

V skladu s čl. 10. Zakona o varstvu potrošnikov vam spletna trgovina www.enduristan.hr (Arkom Servis d.o.o.) omogoča pošiljanje pisnih pripomb na e-pošto: arkomservishr@gmail.com

Na vse vaše pripombe in ugovore bomo odgovorili v največ 15 dneh.

 

Člen X – Izjava o varnosti spletnih plačil

Pri plačilu v naši spletni trgovini uporabite CorvusPay - napreden sistem za varen sprejem plačilnih kartic preko interneta.Člen XI - Spletno reševanje sporov

S posebno uredbo Evropske unije bo od 15. februarja 2016 možno spore v zvezi s spletnim nakupovanjem reševati po vsej EU prek platforme ODR, do katere lahko dostopate 
ovdje.

To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku. Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

 

člen XII - Načini plačila in dostave

Dostava se izvede šele po oddaji naročila in po vidnem plačilu na naš transakcijski račun. Dostava se izvaja na naslov kupca, ki je naveden ob naročilu in izključno na osebo, ki jo je kupec ob naročilu določil kot prejemnika. Prevzem se lahko opravi samo od osebe, ki je navedena kot prejemnik ob predložitvi identifikacijskega dokumenta. V primeru, da kupec ne predloži osebnega dokumenta (osebne izkaznice ali potnega lista), dostavna služba ni dolžna izročiti naročenega izdelka. Če kupca v času dostave ni doma, mu ostane sporočilo o poskusu dostave in navodila za prevzem pošiljke. Če kupec pošiljke ne prevzame v roku 5 delovnih dni od prejema sporočila o poskusu dostave z navodili za prevzem pošiljke (brez dneva, ko je bilo sporočilo zapuščeno), se naročeni izdelek vrne trgovcu. V tem primeru se šteje, da je kupec naročilo preklical.

Način plačila izdelkov na www.enduristan.hr:

Plačilo s kreditnimi karticami: American Express, MasterCard, Maestro in Visa.
V primeru zavrnitve avtorizacije kartice in gre za razmerje banka-imetnik kartice, trgovec ne odgovarja za nemožnost spletnega nakupa.

Obstaja možnost pobiranja carin in davkov ob prihodu pošiljke v vašo državo. Vse stroške v zvezi s carino in davki krije prejemnik. Arkom Servis d.o.o. nima nadzora nad temi stroški.

Ne odgovarjamo za napačno napisane podatke o dostavi, ki jih napišete in če nam pošiljko zaradi takšne napake vrnemo, vam povrnemo denar na enak način kot smo jo prejeli, ta znesek pa se zmanjša za stroške poštnine, ki smo jih morali plačati za vaše napačno puščene podatke.člen XIII - Izjava o pretvorbi

Vsa plačila bodo izvedena v hrvaški valuti. Znesek za bremenitev računa vaše kreditne kartice se pridobi s pretvorbo cene iz evrov v hrvaške kune po trenutnem tečaju Hrvaške narodne banke. Pri bremenitvi vaše kreditne kartice se enak znesek pretvori v vašo lokalno valuto po menjalnem tečaju združenja kreditnih kartic. Zaradi te konverzije obstaja možnost rahle razlike od prvotne cene, navedene na naši spletni strani.

Vsa plačila bodo izvedena v hrvaški valuti. Znesek, za katerega bomo bremenili vaš račun kreditne kartice, se pridobi s pretvorbo cene v evrih v hrvaške kune po trenutnem tečaju Hrvaške narodne banke. Pri bremenitvi vaše kreditne kartice se enak znesek pretvori v vašo lokalno valuto po menjalnem tečaju združenj kreditnih kartic. Zaradi te konverzije obstaja možnost rahle razlike od prvotne cene, navedene na naši spletni strani.člen XIV - Izjava o varstvu in zbiranju osebnih podatkov

Arkom Servis d.o.o. se zavezuje, da bo zagotavljal varstvo osebnih podatkov strank, z zbiranjem le potrebnih, osnovnih podatkov o strankah/uporabnikih, ki so nujni za izpolnjevanje naših obveznosti; obvešča stranke o uporabi zbranih podatkov, redno daje strankam izbiro glede uporabe njihovih podatkov, vključno z možnostjo odločitve, ali bodo svoje ime odstranili s seznamov, ki se uporabljajo za marketinške kampanje. Vsi uporabniški podatki se strogo hranijo in so na voljo samo zaposlenim, ki te podatke potrebujejo za svoje delo. Vsi zaposleni v Arkom Servis d.o.o. in poslovni partnerji so odgovorni za spoštovanje načel zasebnosti.
Vsi vaši podatki se strogo hranijo in so na voljo samo zaposlenim, ki te podatke potrebujejo za opravljanje svojega dela. Vsi sedanji in bodoči zaposleni v Arkom Servis d.o.o. in poslovni partnerji so odgovorni za spoštovanje načel zasebnosti.

Več o naši Politiki zasebnosti si lahko preberete link.

 

 

člen XV - Vračilo in reklamacija blaga, prekinitev pogodb o prodaji izdelkov in storitev

Kupec ima v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov pravico, da v 14 (štirinajstih) koledarskih dneh brez navedbe razlogov odpove vsako prodajno pogodbo, sklenjeno z elektronskimi komunikacijskimi sredstvi; tako, da o svoji odločitvi o prekinitvi pogodbe obvesti trgovca po e-pošti na: arkomservishr@gmail.com

Rok 14 koledarskih dni začne teči od dneva, ko je kupec prejel pošiljko v svojo last. Izpolnjeno nedvoumno izjavo oziroma obrazec za enostransko odpoved pogodbe je treba trgovcu posredovati po elektronski pošti na arkomservishr@gmail.com ali po pošti na naslov Arkom Servis d.o.o., Slavka Batusića 29, 10090 Zagreb, Republika Hrvaška. Kupec mora blago vrniti brez odlašanja in najkasneje v 14 dneh po tem, ko je trgovca obvestil o svoji odločitvi o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan izdelek na lastne stroške vrniti prodajalcu na naslov: Arkom Servis d.o.o., Slavka Batusića 29, 10090 Zagreb, Republika Hrvaška.

Po vrnitvi blaga vam bomo povrnili plačilo, izvedeno pa bo na enak način kot ste plačali vi. Trgovec je dolžan v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v 14 dneh od dneva prejema pisnega obvestila o odpovedi, kupcu vrniti celoten znesek, ki ga je kupec plačal do odpovedi pogodbe za kupljene izdelke. Odgovorni ste za vsako poslabšanje blaga, ki je posledica ravnanja z blagom, razen tiste, ki je bila potrebna za določitev narave, lastnosti in funkcionalnosti blaga. Izpolnite in pošljete kopijo obrazca za enostransko odpoved na naši spletni strani v elektronski obliki. Potrdilo o prejemu obvestila o enostranski odpovedi pogodbe vam bomo brez odlašanja poslali po elektronski pošti.

ZAMENJAVA

Če je razlog za zamenjavo poškodovan ali okvarjen izdelek, je zamenjava na stroške Arkom Servis d.o.o., v kolikor je zamenjava po želji kupca pa kupec blago na lastne stroške pošlje Arkom Servis d.o.o., Slavka Batusića 29, 10090 Zagreb, Hrvaška.

Prodajalec ne odgovarja za morebitne škode in druge obveznosti, ki so v domeni dostavne službe, bo pa v dogovoru z njimi zagotovil vrhunsko storitev za vsakega kupca.

PRAVICA DO PREKLICA NAROČILA

Tako trgovec kot kupec lahko izkoristita pravico do odstopa od pogodbe (preklica naročila) pred pošiljanjem blaga v dostavo, z vračilom predhodno vplačanih sredstev. Če trgovec iz kakršnega koli razloga ne more dostaviti plačanega blaga, bo kupcu vračilo kupnine v treh (3) delovnih dneh. Če se kupec odloči za odpoved pogodbe (odpoved naročila) pred pošiljanjem blaga v dostavo, se kupcu vrne v roku treh (3) delovnih dni. Če se kupec odloči za preklic naročila po tem, ko je bilo poslano v dostavo, bo vračilo kupnine izvedeno v treh (3) delovnih dneh po vračilu istega blaga s strani kupca, zmanjšano za stroške dostave in znesek provizije kartice ( če je blago plačano s kreditno ali debetno kartico).

Vračilo stroškov poštnine ni možno.

Ne odgovarjamo za napačno napisane podatke o dostavi, ki jih napišete in če nam pošiljko zaradi takšne napake vrnemo, vam povrnemo denar na enak način kot smo jo prejeli, ta znesek pa se zmanjša za stroške poštnine, ki smo jih morali plačati za vaše napačno puščene podatke.XVI. člen - Obvestilo o piškotkih

Da bi zagotovili pravilno delovanje teh spletnih mest in zagotavljanje najboljše možne uporabniške izkušnje, včasih na vaše naprave shranjujemo majhne podatkovne datoteke, znane kot piškotki. Večina velikih spletnih mest počne enako. Z nadaljevanjem brskanja in uporabe spletnega mesta www.enduristan.hr se strinjate z uporabo piškotkov.

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se shrani na vaš računalnik ali mobilno napravo, ko obiščete določeno spletno mesto. S piškotki si spletno mesto sčasoma zapomni vaša dejanja in nastavitve (kot so prijava, jezik, velikost pisave in druge nastavitve prikaza), tako da vam jih ni treba znova vnašati vsakič, ko se vrnete na spletno mesto ali brskate. njegovih različnih strani.

Tukaj je seznam piškotkov, ki jih uporabljamo:

_session_id, edinstvena oznaka na sejo, Shopifyju omogoča shranjevanje informacij o vaši seji (priporočilo, ciljna stran itd.);

_shopify_visit, brez podatkov, prisoten 30 minut od zadnjega obiska, ki ga uporablja ponudnik za spremljanje interne statistike našega spletnega mesta za beleženje števila obiskov;

_shopify_uniq, podatki se ne hranijo, poteče ob polnoči (glede na obiskovalca) naslednji dan, šteje število obiskov trgovine s strani ene stranke;

košarica, edinstvena nalepka, prisotna 2 tedna, shranjuje podatke o vsebini vozička;

_secure_session_id, edinstvena oznaka, na sejo;

storefront_digest, edinstvena oznaka, ni določeno, če ima trgovina geslo, se uporablja za ugotavljanje, ali ima trenutni obiskovalec dostop

Imeli bomo piškotke nadzorujete in/ali izbrišete po želji. Za več informacij obiščite: aboutcookies.org. Izbrišete lahko vse piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, nastavitve večine brskalnikov pa vam omogočajo, da blokirate shranjevanje piškotkov. Če blokirate piškotke, boste morda morali ročno prilagoditi nekatere nastavitve vsakič, ko obiščete spletno mesto, nekatere storitve in funkcije pa morda ne bodo na voljo.člen XVII - Napake, netočnosti in opustitve

Občasno se lahko na naši spletni strani ali v storitvi pojavijo informacije, ki vsebujejo tipografske napake, netočnosti ali opustitve, ki se lahko nanašajo na opise izdelkov, cene, promocije, ponudbe, stroške dostave izdelkov, čase prevoza in razpoložljivost. Pridržujemo si pravico, da kadar koli brez predhodnega obvestila popravimo kakršne koli napake, netočnosti ali opustitve, kakor tudi spremenimo ali posodobimo informacije ali prekličemo naročila, če so kateri koli podatki na spletnem mestu ali na katerem koli povezanem spletnem mestu netočni.

Nismo dolžni posodabljati, spreminjati ali pojasnjevati informacij na spletnem mestu ali na katerem koli od povezanih spletnih mest, vključno z neomejeno informacijami o cenah, razen kot je zahtevano, predpisano in v skladu z zakonom.člen XVIII - Prepovedana uporaba

Poleg drugih prepovedi, navedenih v Pogojih poslovanja, je uporaba spletnega mesta ali njegove vsebine prepovedana:

(A) za kakršen koli nezakonit namen;

(B) nagovarjati druge, da storijo ali sodelujejo pri katerem koli nezakonitem dejanju;

(C) za kršitev mednarodnih, zveznih, pokrajinskih ali državnih predpisov, pravil, zakonov ali lokalnih predpisov;

(D) zaradi kršitve naših pravic intelektualne lastnine ali pravic intelektualne lastnine drugih;

(E) nadlegovati, zlorabljati, žaliti, obrekovati, omalovaževati, ustrahovati ali diskriminirati na podlagi spola, spolne usmerjenosti, vere, narodnosti, rase, starosti, narodnosti ali invalidnosti;

(F) za predložitev napačnih ali zavajajočih informacij;

(G) za prenos virusov ali katere koli druge vrste zlonamerne in okužene kode, ki se lahko ali pa ne uporablja na kakršen koli način, ki vpliva na funkcionalnost ali delovanje našega spletnega mesta ali katerega koli povezanega spletnega mesta, drugega spletnega mesta ali interneta;

(H) zbirati ali spremljati osebne podatke drugih;

(I) za neželeno pošto ali poskus kraje;

(J) za kakršne koli nespodobne ali nemoralne namene; oz

(k) posegati v varnostne funkcije spletnega mesta ali katerega koli povezanega spletnega mesta, drugih spletnih mest ali interneta ali jih zaobiti. Pridržujemo si pravico, da prekinemo vašo uporabo spletnega mesta ali katerega koli povezanega spletnega mesta zaradi kakršne koli kršitve katerega koli prepovedanega namena.člen XIX - Omejitev odgovornosti

Ne jamčimo, ne izjavljamo ali zagotavljamo, da bo vaša uporaba naših storitev neprekinjena, pravočasna, varna in brez napak. Ne jamčimo, da bodo rezultati, ki jih lahko dobite z uporabo naše spletne strani in/ali storitve, točni in zanesljivi.

Izrecno se strinjate, da je vaša uporaba ali nezmožnost uporabe spletnega mesta ali storitve na lastno odgovornost.

Arkom Servis d.o.o., naš direktor(i), zaposleni, zaposleni, hčerinske družbe, zastopniki, podjetniki, pripravniki, ponudniki storitev ali dajalci licenc ne bodo v nobenem primeru odgovorni za kakršno koli poškodbo, izgubo, terjatev ali kakršno koli neposredno, posredno, naključno, kazensko, posebne ali posledične škode kakršne koli vrste, vključno z, brez omejitve, izgubljenim dobičkom, izgubo dohodka, izgubo prihrankov, izgubo podatkov, stroški zamenjave ali kakršno koli podobno škodo, ki temelji na pogodbi, odškodnini (vključno z malomarnostjo), strogi odgovornosti ali drugače, ki izhaja iz vaše uporabe katere koli storitve ali katerega koli izdelka, pridobljenega z uporabo storitve, ali katere koli druge trditve, ki je kakor koli povezana z vašo uporabo storitev ali katerega koli izdelka, vključno z, vendar ne omejeno na kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v kakršno koli vsebino ali kakršno koli izgubo ali škodo kakršne koli vrste, ki nastane zaradi uporabe storitve ali katerega koli drugega katera vsebina (ali izdelek) je objavljena, predvajana ali kako drugače na voljo prek storitve, tudi če je dano nasvet o njihovi možnosti. Ker nekatere države ali jurisdikcije ne dovoljujejo izključitve ali omejitve odgovornosti za naključno ali posledično škodo, bo v takih državah ali jurisdikcijah naša odgovornost omejena v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.XX. člen – Odškodnina

Strinjate se, da boste Arkom Servis d.o.o. zaščitili, branili in varovali ter varovali naše podružnice, partnerje, uradnike, direktorje, zastopnike, podjetnike, dajalce licenc, ponudnike storitev, zunanje sodelavce, dobavitelje, pripravnike in zaposlene pred kakršnimi koli zahtevki ali zahtevki, vključno z razumnimi odvetniškimi honorarji tretjih oseb za ali ki izhajajo iz vaše kršitve teh pogojev poslovanja ali dokumentov, ki jih vsebujejo s sklicevanjem, ali Vaša kršitev katerega koli zakona ali pravic tretjih oseb.člen XXI - Neveljavnost

V primeru, da se katera koli določba teh pogojev poslovanja razglasi za nezakonito, neveljavno ali neizvršljivo, je taka določba izvršljiva v največji meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, neizvršljivi del pa bo ločen od teh pogojev poslovanja, in taka odločitev se ne vpliva na veljavnost in izvršljivost vseh drugih določb.člen XXII - Prekinitev

Ti pogoji poslovanja veljajo, razen če in dokler jih vi ali mi ne prekinete. Te pogoje poslovanja lahko kadar koli prekličete tako, da nas obvestite, da ne želite več uporabljati naših storitev, ali ko prenehate uporabljati naše spletno mesto.

Če po lastni presoji ne izpolnite ali sumite, da nismo izpolnili katerega koli pogoja ali določila teh pogojev poslovanja, lahko to pogodbo kadar koli prekinemo brez predhodnega obvestila in ostanete odgovorni za vse dolgovane zneske. do vključno dneva prenehanja; in/ali vam lahko zavrnemo dostop do naših storitev (ali katerega koli dela teh).člen XXII - Celotna pogodba

Ta določila in pogoji ter vsi pogoji, ki jih objavimo na tem spletnem mestu ali v povezavi z našo storitvijo, predstavljajo celoten dogovor, razumevanje in dogovor med vami in nami ter urejajo vašo uporabo naše storitve in nadomeščajo vse prejšnje ali obstoječe sporazume, komunikacije in predlogi, ustni ali pisni, med vami in nami (vključno, vendar ne omejeno na vse prejšnje različice pogojev poslovanja).

Kakršne koli nejasnosti in nejasnosti pri razlagi teh določil in pogojev ne bodo razložene proti stranki, ki je odgovorna za njihovo pripravo.člen XXIII - Zakon

O odnosih med Arkom Servis d.o.o. in obiskovalcev in/ali strank, določila Zakona o varstvu potrošnikov, Zakona o varstvu osebnih podatkov, Zakona o obligacijskih razmerjih, Zakona o elektronskih komunikacijah, Pogojev poslovanja Arkom Servis d.o.o. in drugi veljavni predpisi in zakoni Republike Hrvaške.člen XXIV - Spremembe pogojev poslovanja

Na tej strani si lahko kadar koli ogledate najnovejšo različico pogojev poslovanja. Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji posodobimo, spremenimo ali zamenjamo kateri koli del teh pogojev poslovanja z objavo posodobitev in sprememb na našem spletnem mestu. Vaša odgovornost je, da redno pregledujete naše spletno mesto in pregledujete spremembe. Vaša nadaljnja uporaba ali dostop do našega spletnega mesta ali storitve po objavi kakršnih koli sprememb teh pogojev poslovanja pomeni, da sprejemate te spremembe.

I. člen - Izjava o varstvu in zbiranju osebnih podatkov

Arkom Servis d.o.o. se zavezuje, da bo varoval osebne podatke strank z zbiranjem samo ustreznih, bistvenih podatkov o strankah, potrebnih za izpolnjevanje naših obveznosti; obvešča stranke o tem, kako uporabljajo informacije, ki jih zbirajo, redno daje uporabnikom možnost uporabe njihovih podatkov, vključno z možnostjo odločitve, ali je treba njihovo ime odstraniti s seznama, ki se uporablja v marketinških kampanjah. Vsi podatki o strankah se strogo hranijo in so na voljo samo zaposlenim, ki jih potrebujejo. Vsi sedanji in bodoči zaposleni v Arkom Servis d.o.o. in poslovni partnerji so odgovorni za spoštovanje načela zasebnosti.

E-poštno trženje (glasilo): z vašim dovoljenjem vam lahko pošiljamo e-poštna sporočila o naši trgovini, novih izdelkih in drugih spremembah. Vsak uporabnik ima možnost, da se naroči na naše novice ob registraciji. Če niste registriran uporabnik ali stranka in še vedno želite prejemati naša obvestila, se lahko naročite na naše novice, ki se nahajajo v spodnjem desnem kotu prve strani. Vsak uporabnik ima možnost, da se kadarkoli odjavi od našega glasila, tako da nas kontaktira na arkomservishr@gmail.com.

Obiskovalec in/ali kupec z izpolnitvijo obrazca ob registraciji ali nakupu na www.enduristan.hr potrjuje točnost in popolnost posredovanih podatkov, vključno z osebnimi podatki.II. člen – soglasje

Ko nam posredujete osebne podatke za registracijo, zaključek transakcije, potrditev vaše kreditne kartice, naročilo, pogodbo o dostavi ali vračilo kupnine, se strinjamo, da soglašate z našim zbiranjem teh podatkov in jih uporabljate izključno za ta namen.

Če zahtevamo vaše osebne podatke iz sekundarnega razloga, kot je trženje ali glasilo, vas bomo bodisi neposredno prosili za vaše izrecno dovoljenje ali pa vam bomo dali možnost, da tega ne storite.

Kako lahko umaknem svoje soglasje?

Če si premislite, lahko kadar koli prekličete svoje soglasje za stik z vami, za nadaljnje zbiranje, uporabo ali razkritje vaših podatkov, tako da nas kontaktirate na arkomservishr@gmail.com ali po pošti na naslov: Arkom Servis d.o.o., Slavka Batusića 29 , 10090 Zagreb, Republika Hrvaška.III. člen – Odkritje

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo le, če to zahteva zakon ali v nasprotju z našimi pogoji poslovanja.št.
Člen IV - Nakup

Gostitelj naše spletne trgovine je Shopify Inc. Zagotavljajo nam spletno platformo za e-trgovino, ki nam omogoča prodajo naših izdelkov in storitev.

Podatki o kartici in prilagojene varnostne funkcije niso shranjeni v Shopifyju, torej zunaj sistema ponudnika internetnih storitev s certifikatom PBZ Card.Člen V – Storitve tretjih oseb

Na splošno bodo tretji ponudniki storitev, ki jih uporabljamo, zbirali, uporabljali in razkrivali vaše podatke v obsegu, ki je potreben za izvajanje storitve, ki nam jo nudijo.

Vendar imajo nekateri ponudniki storitev tretjih oseb, kot so plačilne storitve in drugi plačilni procesorji, svoje politike zasebnosti glede informacij, ki jih potrebujemo za vaše nakupne transakcije.

Za te zunanje ponudnike storitev vam priporočamo, da preberete njihovo politiko zasebnosti, da boste razumeli, kako se bodo ravnali z vašimi osebnimi podatki.

Upoštevajte zlasti, da se nekateri ponudniki morda nahajajo ali imajo vsebino v drugi jurisdikciji kot vi ali mi. Če se torej odločite za nadaljevanje transakcije, ki vključuje storitve tretjega ponudnika storitev, lahko za vaše podatke velja zakon o pristojnosti ponudnika storitev ali njegove koristi.

Ko zapustite spletno mesto naše trgovine ali ste preusmerjeni na spletno mesto ali aplikacijo tretje osebe, ne upravljate več s tem pravilnikom o zasebnosti ali našimi pogoji poslovanja.

Ko kliknete na povezave v naši spletni trgovini, vas lahko zavrnejo z naše spletne strani. Nismo odgovorni za politike zasebnosti drugih spletnih mest in vas spodbujamo, da preberete njihovo politiko zasebnosti.


Člen VI – Varnost

Za zaščito vaših osebnih podatkov bomo sprejeli razumne previdnostne ukrepe in sledili najboljšim industrijskim praksam, da zagotovimo, da ne bodo neprimerno izgubljeni, zlorabljeni, dostopni, razkriti, spremenjeni ali uničeni.

Če nam posredujete podatke o vaši kreditni kartici, so podatki šifrirani s tehnologijo Secure Layer (SSL) in shranjeni s šifriranjem AES-256. Spremljamo vse zahteve PCI-DSS in izvajamo dodatne splošno sprejete industrijske standarde.Člen VII – Obvestilo o piškotkih

Da bi zagotovili pravilno delovanje teh spletnih mest in zagotovili najboljšo možno uporabniško izkušnjo, včasih na vaše naprave shranjujemo majhne podatkovne datoteke, znane kot piškotki. Večina odličnih spletnih mest počne enako. Z nadaljevanjem brskanja in uporabe spletne strani www.enduristan.hr se strinjate z uporabo piškotkov.

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se shrani na vaš računalnik ali mobilno napravo, ko obiščete določeno spletno mesto. S piškotki si spletno mesto sčasoma zapomni vaša dejanja in nastavitve (kot so prijava, jezik, velikost pisave in druge prednostne nastavitve prikaza), tako da vam jih ni treba znova vnašati vsakič, ko se vrnete na spletno mesto ali brskate po njem. različne strani.Tukaj je seznam piškotkov, ki jih uporabljamo:

_session_id, edinstvena oznaka na sejo, Shopifyju omogoča shranjevanje informacij o vaši seji (priporočilo, ciljna stran itd.);

_shopify_visit, brez podatkov in se hrani 30 minut od zadnjega obiska, za beleženje števila obiskov pa je uporabil ponudnik storitev sledenja internetne statistike na našem spletnem mestu;

_shopify_uniq, podatki se ne hranijo, poteče ob polnoči (glede na obiskovalca) naslednji dan, šteje število obiskov trgovine s strani ene stranke;

voziček, unikatna etiketa, prisotna dva tedna, shranjuje podatke o vsebini vozička;

_secure_session_id, edinstvena oznaka, na sejo;

storefront_digest, edinstvena oznaka, nedefinirana, če ima trgovina geslo, se uporablja za ugotavljanje, ali ima trenutni obiskovalec dostop

Po želji lahko nadzirate in/ali izbrišete piškotke. Za več informacij obiščite: aboutcookies.org, Izbrišete lahko vse piškotke, ki so že shranjeni v vašem računalniku, večina nastavitev brskalnika pa vam omogoča, da blokirate njihovo shranjevanje. Če blokirate piškotke, boste morda morali ročno prilagoditi nekatere nastavitve, ki jih želite, vsakič, ko obiščete spletno mesto, nekatere storitve in funkcije pa morda ne bodo na voljo.VIII. člen – Odrasli

Z uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da ste polnoletni v državi vašega prebivališča.

Mladoletne osebe ali odvisniki lahko uporabljajo spletno stran le z zakonitim zastopnikom.IX. člen - Spremembe politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo to politiko zasebnosti. Spremembe in pojasnila začnejo veljati takoj po objavi na spletni strani. Če bomo bistveno spremenili to politiko zasebnosti, vas bomo tukaj obvestili, da je bila posodobljena, tako da boste seznanjeni s tem, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in pod kakšnimi pogoji, če obstajajo, jih uporabljamo in/ali razkrivamo .

Če je naša spletna trgovina kupljena ali združena z drugim podjetjem, se lahko vaši podatki posredujejo novim lastnikom, da bomo lahko še naprej prodajali izdelek.

Predviden čas dostave: en teden od potrjenega naročila

VPRAŠANJA IN KONTAKT

Če želite: dostopati, popraviti, spremeniti in ne glede na to, ali izbrišete osebne podatke, ki jih imamo o vas, prijavite pritožbo ali preprosto želite več informacij, nas kontaktirajte na arkomservishr@gmail.com ali po pošti na naslov Arkom Servis d.o.o., Slavka Batušića 29, 10090 Zagreb, Republika Hrvaška.